Кушнарьов вважає, що БЮТ сповзає з теми

Середа, 13 вересня 2006, 13:29

Член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає, що під час прийняття постанови про створення тимчасової слідчої комісії ВР щодо розслідування об'єктивності встановлення нових тарифів на газ для населення не було порушень регламенту.

"Я вважаю, що порушення не було", - сказав він журналістам в кулуарах Верховної Ради в середу.

"Була звичайна процедура прийняття постанови за основу, а після цього голосування по кожному окремому додатку до цієї постанови і потім голосування в цілому", - зазначив Кушнарьов.

"Інша річ, що механізм формування слідчої комісії та багато інших питань закладені в регламент без урахування, що в структурі Верховної Ради на сьогодні є більшість і опозиція", - додав він.

Кушнарьов висловив переконання, що подібні питання "можуть бути зняті після якомога скорішого прийняття закону про опозицію".

"Прийнявши цей закон, ми знімемо усі звинувачення на адресу тих чи інших політичних сил", - додав депутат.

Як відомо, депутати прийняли за основу проект Юлії Тимошенко щодо створення тимчасової слідчої комісії по тарифах на газ.

Однак пізніше депутати також проголосували за поправку щодо зміни голови комісії від опозиції Миколи Сивульського на представника КПУ Аллу Александровську.

Саме під час винесення на голосування постанови проекту в цілому депутати фракції БЮТ і заблокували трибуну та президію парламенту, після чого в роботі ВР було оголошено перерву.

***

Водночас Кушнарьов відкинув чергові звинувачення Тимошенко стосовно підкупу депутатів її фракції за перехід до антикризової коаліції.

"Ми вже багато разів чули подібного роду звинувачення, і я ставлюся до них, м'яко кажучи, з посмішкою", - зазначив депутат.

За його словами, подібні заяви матимуть силу лише у разі надання конкретних доказів по кожному факту підкупу.

Він нагадав заяву депутата від БЮТ Олега Ляшка щодо підкупу Олександра Мороза у 300 мільйонів доларів: "Де докази? Чи Юлія Володимирівна після цього фактично не дезавуювала ці дуті сенсації, коли сказала, що вони взяті з інтернету".

"Спочатку із запалом когось звинувачують, а потім тихо сповзають з теми", - сказав Кушнарьов, додавши, що, на його думку, у такий спосіб автори подібних заяв намагаються відвернути увагу Партії регіонів від нормальної законотворчої роботи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування