Раднику Ющенка теж не сподобалося брюссельське "мостобудування" Януковича

П'ятниця, 15 вересня 2006, 17:15

Останні заяви прем’єра Віктора Януковича свідчать про спроби Партії регіонів уникнути виконання домовленостей, закріплених в Універсалі національної єдності.

Таку думку висловив депутат від "Нашої України", радник президента Олександр Третьяков, повідомляє прес-служба партії.

"Було б бажано, аби прем’єр-міністр займався не тільки "мостобудуванням між Європою і Росією", але приділяв увагу і національним інтересам України, які він визнав, поставивши підпис під Універсалом національної єдності", – заявив Третьяков.

Він нагадав, що п.27 цього документу передбачає "виконання Україною усіх необхідних процедур" для вступу до НАТО.

"Саме Універсал національної єдності, ініційований президентом України і підтриманий зокрема Партією регіонів, мав стати основою для стабілізації політичної ситуації в країні. Дії, що суперечать Універсалу, ставлять під загрозу компроміс, досягнутий між ключовими політичними силами України", – сказав Третьяков.

Він вважає, що тільки дотримання урядом усіх взятих на себе зобов’язань гарантує ефективну співпрацю між президентом, парламентом і Кабінетом Міністрів на благо України.

Як відомо, у Брюсселі Янукович заявив, що Україна поки що не готова приєднатися до Плану дій для здобуття членства в НАТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування