Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Макс Бешеный" знову відхрестився від Вітренко

Середа, 27 вересня 2006, 10:54

Російський бізнесмен Максим Курочкін спростовує інформацію про те, що він фінансував виборчу кампанію блоку Наталії Вітренко на минулих парламентських виборах.

На його думку, його слова хибно інтерпретували ЗМІ, повідомляє НТН.

Курочкін погодився, що підтримував політичну платформу "Народної опозиції" Вітренко, але, за його словами, в жодному разі про фінансову підтримку не йдеться.

Коментуючи пропозицію міністра внутрішніх справ Юрія Луценка передати матеріали карної справи, де фігурує його ім’я, до російської Генпрокуратури, Курочкін сказав:

"Мої адвокати ознайомилися зі справою. Її повністю сфальсифіковано. Жодних доказів там немає. Луценко має намір щось передати російській Генпрокуратурі. Нехай спробує передати хоча б українській. Тоді всі зрозуміють його інтелектуальний рівень".

"Після того як з мене знімуть усі звинувачення, я ініціюю створення фонду постраждалих від Юрія Луценка. Готовий особисто перерахувати 25 мільйонів гривень. Ці гроші підуть на збір інформації про злочини, скоєні міністром. Тож, Юрію Віталійовичу, якщо ви нічого не скоювали, можете спати спокійно. Інакше доведеться Вам чаювати із досить специфічною аудиторією", - додав Курочкін.

Як відомо, раніше Курочкін в інтерв’ю "Комсомольській правді в Україні" заявляв:

"На минулих парламентських виборах я підтримував Наталію Михайлівну Вітренко, а багато моїх друзів були членами партії "Русько-Український Союз", що увійшла в блок "Народна опозиція". І саме партія "РУСь" фінансувала левову частку витрат виборчої кампанії Вітренко, що дозволило зробити блок "Народна опозиція" впливовою політичною силою".

Курочкін, відомий під прізвиськом "Макс Бешеный", був оголошений у розшук українським Інтерполом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування