"НАША УКРАЇНА" ПОВЕРНЕТЬСЯ ДО ПЕРЕГОВОРІВ З КОАЛІЦІЄЮ?

Понеділок, 23 жовтня 2006, 11:15

Міністр юстиції Роман Зварич не виключає, що цього тижня можуть бути відновлені переговори між "Нашою Україною" та антикризовою коаліцією.

"Я дуже уважно слухав президента - і зрозумів, що президент не виключає знайти певні точки порозуміння з політичними силами, які складають антикризову коаліцію. Тому, думаю, що протягом цього тижня можуть бути прийняті певні рішення", - сказав він на прес-конференції у понеділок.

Водночас Зварич наголосив, що на даний момент рішення "Нашої України" щодо переходу в опозицію лишається незмінним, хоча не виключив, що "будуть інші позиції".

Коментуючи ситуацію з відставкою міністрів-"нашоукраїнців", Зварич відзначив, що вони продовжать виконувати свої повноваження до ухвалення відповідного рішення Верховною Радою.

"Ми подали свої заяви про відставку, я думаю, що ми аргументовано їх довели. Але доля будь-якого міністра незалежно від того, чи писав він заяву, знаходиться в руках парламенту. Я не виключаю такої можливості, що на цьому тижні можуть бути проведені певні консультації для того, щоб повернутися до виконання зобов’язань Універсалу національної єдності", - сказав Зварич.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування