Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФРАДКОВ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ГОВОРИТИ З ЯНУКОВИЧЕМ ПРО ГАЗ

Вівторок, 24 жовтня 2006, 10:15

Прем'єр Росії Михайло Фрадков не має наміру обговорювати питання газової співпраці з Україною в ході свого візиту до Києва у вівторок.

"Ми не плануємо в рамках Міжурядового комітету ведення переговорів щодо газу", - сказало журналістам джерело "Інтерфакс-Україна" у Москві напередодні візиту Фрадкова до Києва.

"Ця робота ведеться на рівні господарюючих суб'єктів, у них є розуміння того, як цю проблему вирішувати", - підкреслило джерело.

Співрозмовник висловив надію на те, що взимку Росію "не будуть чекати катаклізми у газовій сфері у взаєминах з Україною".

Джерело відзначило, що раніше у Києва була ідея синхронізувати свою енергосистему з європейською, але в ході зустрічі з прем'єром Віктором Януковичем у серпні в Сочі була викладена неефективність такого проекту для України і для інших країн СНД.

"У нас є відчуття, що в цій сфері намітився прогрес і з'явилося розуміння наших українських партнерів", - підкреслило джерело.

Як відомо, раніше Янукович заявляв про те, що остаточно ціну на російський газ для України буде визначено під час візиту Фрадкова та роботи обох прем’єрів у Міжурядовому комітеті.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...