Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчук заявляє, що "Наша Україна" давить дискусію

Субота, 11 листопада 2006, 14:22

Голова виконкому "Нашої України" Микола Катеринчук не вважає розколом партії пропозицію змінити її керівництво.

Про це він заявив, виступаючи на з'їзді партії. На його початку Катеринчук наголосив, що сьогодні учасники з'їзду мають унікальний шанс змінити долю партії.

"Треба розуміти: яке рішення ви ухвалите сьогодні, така буде доля партії в майбутньому", - сказав він.

"За словами голови партії, сьогодні головне завдання – продемонструвати єдність команди. Приборкати амбіції окремих політиків, які виконують зовнішній сценарій по розколу партії. Романе Петровичу, дозвольте з вами не погодитися. Я думаю, це не так, і з цим не погодився почесний голова партії (Віктор Ющенко), який закликав до оновлення партії", - сказав він.

"Питання розколу партії виникло сьогодні як контрстратегія проти лінії оновлення партії, як спроба закрити очі делегатам з'їзду на реальні проблеми в партії. Все це робиться з однією метою – залишити все, як є", - сказав Катеринчук.

"Невже говорити про проблеми в партії – це розкол? Розкол – це інші речі: переговори з Партією регіонів, коли ми ухвалили рішення про неможливість участі в антикризовій коаліції; це голосування за прем'єрство Віктора Януковича. Це руйнувало нашу позицію", - сказав він.

Катеринчук закликав не шукати чорну кішку в кімнаті, де її нема, і не шукати зраду там, де її немає.

За його словами, зараз існує дві точки зору на розвиток партії. Перша точка зору, керівництва партії – залишити свій вплив. Друга, точка зору Катеринчука, запропонована в його демплатформі.

Катеринчук також звинуватив керівництво партії в тиску на рядових членів з метою забезпечити вигідне їм рішення на з'їзді партії.

"Я знаю, якими методами прагнуть придушити внутріпартійну дискусію. Я знаю, як в райони виїжджають емісари і змушують відмовитися від своїх позицій. Знаю, що пишуть замовні статті. Але це лише боротьба за владу, це нічого не змінює", - сказав Катеринчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування