Газета друга Ющенка продовжить воювати з Дріжчаним

Вівторок, 14 листопада 2006, 14:59

"Україна молода" оскаржуватиме рішення Шевченківського районного суду Києва про визнання недійсною інформацію газети щодо діяльності СБУ, її голови Ігоря Дріжчаного та екс-голови СБУ Володимира Радченка.

"Ми не можемо не оскаржувати це рішення суду в апеляційній інстанції. Насамперед через те, що суд фактично проігнорував докази у вигляді численних документів, які "УМ" надала на підтвердження наведених у газетних публікаціях фактів", - сказав головний редактор газети Михайло Дорошенко.

На його думку, "не може також не дивувати і те, що суддя відмовився вислухати свідків", клопотання про виклик яких на судове засідання подавала газета.

"Ми маємо намір звернутися до Ради суддів України з проханням витребувати запис фіксації одного із судових засідань, аби була дана оцінка професійним і морально-етичним якостям головуючого судді Шостака з огляду на те, чи може він представляти судову гілку влади в державі”, - додав Дорошенко.

Як відомо, суд визнав недостовірною інформацію газети "Україна Молода" щодо начебто незаконної діяльності Служби Безпеки України та її голови Ігоря Дріжчаного, а також колишнього голови СБУ Володимира Радченка.

1 червня "Україна молода" надрукувала статтю, яка містить різку критику призначення Дріжчаного главою СБУ і його діяльності на цій посаді.

Головним редактором "України молодої" є Михайло Дорошенко, який довгий час був радником президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News