Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова пішла стопами Порошенка

Четвер, 23 листопада 2006, 17:04

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова виступила автором законопроекту щодо боротьби з рейдерством.

Як повідомила вона в четвер на прес-конференції, під її авторством у Верховній Раді зареєстрований законопроект "Про внесення змін і доповнень до закону "Про доступ до судових рішень".

За її словами, суть законопроекту - "законодавчо зобов'язати вводити до єдиного реєстру судових рішень також інформацію про судові позови".

Богатирьова вважає, що ця норма у повній мірі не зупинить рейдерство, однак дозволить якнайшвидше реагувати на можливі атаки на підприємства, а також вчасно подавати сигнали відповідним органам влади.

Як повідомила Богатирьова на засіданні погоджувальної ради, вона має намір вийти з ініціативою внесення даного законопроекту на розгляд Верховної Ради вже на найближчому пленарному тижні.

Разом з тим, за її словами, парламент може не встигнути на наступному пленарному тижні ухвалити даний законопроект у першому читанні.

Це пов'язано з першочерговим розглядом законопроектів, щодо вступу України до СОТ, а також із президентським законопроектом про голодомор.

Водночас Богатирьова висловила думку, що до кінця цього року Верховна Рада повинна розглянути даний законопроект.

Вона повідомила, що за останні роки в Україні відбулося більш двох тисяч рейдерських атак. За її словами, такий новий вид "прибуткового піратстського бізнесу" б'є по іміджу України.

Богатирьова має намір закликати всі політичні сили об'єднатися навколо вирішення цієї проблеми і підтримати законопроект, що стосується боротьби з рейдерством.

"Я звертаюся припинити боротьбу за перерозподіл повноважень влади", - підкреслила Богатирьова.

Вона висловила впевненість, що законопроект буде ухвалений і навколо його вдасться об'єднати всі політичні сили.

Богатирьова також повідомила, що депутати від фракції Партії регіонів розробляють законопроект щодо акціонерних товариств і, за її словами, найближчим часом він буде зареєстрований у Верховній Раді.

Раніше член "Нашої України" Петро Порошенко також зареєстрував законопроект щодо боротьби з рейдерством.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...