Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценка звинуватили у помутнінні розуму і хамстві за слова про "його святість" Мороза

П'ятниця, 26 січня 2007, 16:48

Фракція Соцпартії звертається до прем'єр-міністра і міністерства оборони з проханням дати офіційні пояснення за фактом образ з вуст міністра оборони Гриценка на адресу голови Верховної Ради.

Як відомо, міністр напередодні припустив, що спікер лобіює передачу майна Одеського інституту сухопутних військ Міністерству освіти.

"Хамські вислови міністра оборони України дискредитують нормальні ділові відносини між урядом і парламентом, і є неприйнятними для офіційного представника держави", - йдеться у заяві соціаліста Ярослава Мендуся.

"25 січня 2007 року була оприлюднена заява міністра оборони Анатолія Гриценка, в якій він у демонстративно хамській формі образив голову Верховної Ради Олександра Мороза, і якою, я, як депутат, був шокований", - зазначає Мендусь.

"У нашій політиці є люди, які не соромляться демонструвати свій низький рівень культури і вульгарність, але від міністра оборони Гриценка подібного казусу не чекав. Все-таки людина у чині полковника, любить поговорити про честь офіцера, навчалася у США", - йдеться у заяві.

"Хіба американський полковник і міністр оборони при повному розумі і тверезій пам'яті дозволив би собі у таких виразах висловлюватися про главу вищого законодавчого органу, обраного до парламенту сотнями тисяч громадян країни?", - запитав Мендусь.

"З цілого ряду причин доводиться зробити висновок, що міністр був або у нетверезому стані, або у стані помутніння розуму", - додав він.

Соціалісти розраховують почути від керівництва уряду на найближчому засіданні Кабінету міністрів оцінку заяв міністра оборони України та призначити службове розслідування такої його поведінки.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування