Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тепер Азаров вирішив, що Тимошенко піариться на його "регіональних" ідеях

Четвер, 15 лютого 2007, 11:25

Міністерство фінансів заявляє, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко "піариться" на ідеях Партії регіонів.

Зокрема, Мінфін вважає ініційований БЮТ "беззмістовний" законопроект, який забороняє приватизацію газо-транспортної системи "першою ластівкою кампанії щодо плагіату політичних ідей".

"Адже уже давно однозначно законодавчо закріплено заборону зміни державного права власності на стратегічні об’єкти, серед яких названо ГТС", - сказано у прес-релізі міністерства.

У Мінфіні вважають, що "інтелектуальна криза у БЮТ досягла того рівня, коли не тільки не з’являються конструктивні ідеї, але й виявляється нездатність бодай вивчити чинне законодавство".

Зокрема, на думку керівництва відомства, Тимошенко "активно просуває ідею продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення на аукціонах як свою власну, ігноруючи те, що продаж земельних ділянок на аукціонах уже законодавчо унормований".

"Насправді антикризова парламентсько-урядова коаліція з ініціативи фракції Партії регіонів ще восени минулого року, вперше за історію незалежної України, почала врегульовувати дійсно проблемне, дійсно болюче питання продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які перебувають у державній власності", - сказано у прес-релізі.

У Мінфіні заявляють, що уряд "без галасу, по-діловому зробив конкретні кроки для створення привабливого інвестиційного середовища".

У відомстві також завірили, що уряд і далі вдосконалюватиме порядок прозорого і ефективного продажу земельних ділянок у разі, якщо "опозиційні сили" не блокуватимуть і не зриватимуть сесії місцевих рад.

Як відомо, раніше міністр фінансів Микола Азаров дорікав Юлії Тимошенко її вимовою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування