Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов думає, що засудженому за вибух на "Шахтарі" не вистачає великих грудей

П'ятниця, 16 лютого 2007, 10:12

Депутат Ринат Ахметов вважає, що засудженому за вибух на стадіоні "Шахтар" В'ячеславу Синенку винесено аргументований вирок.

"Він (Синенко) розповідав те, те, те... Виявляється, з'ясовується, що він одержує довічний вирок. Я не суд, я не знаю, наскільки він замішаний, наскільки там доказів вистачає, але, напевно, якщо суд виніс таке суворе, важке покарання, виходить, у них був набір аргументів, розумієте. І от на сьогоднішній день, якщо послухати, то це (Синенко) по великому рахунку, борець за правду, борець за свободу...", - сказав Ахметов у Донецьку.

Так він відповів на запитання, як він розцінює довічний вирок Синенку за вибух на стадіоні "Шахтар", повідомляє "Остров".

"Ви знаєте, подивіться, от пан Синенко увесь час багато висловлювався, висловлювався, висловлювався...Шість осіб загинуло, він висловлювався. Прийшов коли 2005 рік, я так зрозумів, що в нього є одна проблема. Йому потрібно десь груди взяти от такі (показує широкі груди), побільше, щоб усі медалі за заслуги перед Батьківщиною повісити на його груди", – сказав Ахметов.

Як відомо, колишній майор міліції Синенко засуджений до довічного ув’язнення за співучасть в організації вибуху на стадіоні "Шахтар" 15 жовтня 1995 року, у результаті якого загинув колишній президент ФК "Шахтар" Ахать Брагін і 5 осіб з його охорони.

Нинішнім президентом ФК "Шахтар" є Ринат Ахметов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...