Тепер Бродський "топить" Тимошенко 120 мільйонами і будинком на дамбі

Четвер, 19 квітня 2007, 11:29

Депутат Київради Михайло Бродський заявляє, що на минулих парламентських виборах Юлія Тимошенко заробила 120 мільйонів доларів.

Про це повідомляє прес-служба Бродського з посиланням на його інтерв'ю в газеті "Сегодня".

"Юлія Тимошенко заробила на минулих парламентських виборах приблизно 120 мільйонів доларів. Грошима ні з ким не поділилася, зате обзавелася нерухомістю: купила будинок собі і дочці", - сказав він.

"На виборах заробила грошей і купила будинок на дамбі. У березні. І дочці теж купила, теж десь там" – додав він.

На думку Бродського, підрахувати, скільки Тимошенко "заробила на виборах, нескладно".

"Береш прізвища депутатів, які точно платили за місце у списку. Зубик, наприклад, Крючков, Пестенко, Хмельницький. У них треба довідатися, скільки вони заплатили. Суму одного з них помножити на кількість у списку, і побачиш, скільки Юля заробила на виборах, 120 або 130 мільйонів доларів. От тому вона хоче йти на вибори цього разу" – сказав Бродський.

При цьому він відзначив, що "касу Тимошенко тримає Турчинов".

На думку Бродського, Тимошенко також домагається розділу України на дві частини.

"Я завжди боровся за Батьківщину, але моя Батьківщина – наша Україна, а її "Батьківщина" — це тоталітарна секта, схожа на "Біле Братерство" Деві Марії Христос з її підручним Кривоноговим, роль якого при Тимошенко виконує Турчинов" - заявив Бродський.

Як відомо, раніше під час прес-конференції лідерів об'єднаної опозиції Тимошенко, В'ячеслава Кириленка і Юрія Луценка у вівторок Бродський висував лідерці БЮТ подібні звинувачення.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...