Регіонал, що заступився за Піскуна, звинувачує секретаріат у інсцинуаціях

Субота, 26 травня 2007, 16:44

Депутат фракції Партії регіонів Владислав Забарський називає заяву заступника голови секретаріату президента Ігоря Пукшина про відсутність рішення Солом’янського суду Києва щодо поновлення Святослава Піскуна на посаді генпрокурора "черговими інсинуаціями".

Так він прокоментував заяву Пукшина про те, що "суддя міг прийняти таке рішення на пляжі", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Це інсинуації пана Пукшина. Насправді позов подавався, він був зареєстрований у суді під № 2а 354. Копія рішення суду була мною отримана на руки десь у другій половині дня", - повідомив він.

"Справа розглядалася вчора, усі процедури були дотримані", - підкреслив він.

Також Забарський повідомив, що в нього "є дані, що сьогодні із секретаріату президента надійшла в Апеляційний адміністративний суд міста Києва апеляційна скарга на це рішення, що ще раз підтверджує наявність цього рішення".

Як відомо, у суботу Пукшин заявив, що у Солом’янському райсуді Києва справи за позовом Забарського до президента про припинення протиправних дій щодо призначення та звільнення генерального прокурора не зареєстрована.

"Отже, суддя міг ухвалити таке рішення на пляжі, на Бессарабському ринку чи десь на пеньку, але в суді такої справи немає", - наголосив заступник глави Секретаріату.

Водночас, Піскун у п’ятницю заявив, що ухвалою Солом’янського суду поновлений на посаді генпрокурора.

Відповідна справа у райсуді була прийнята у провадження саме за позовом депутата Забарського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News