У Тимошенко назвали Мороза провокатором

Середа, 30 травня 2007, 14:49

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що слова спікера Олександра Мороза про начебто порушення президентом домовленостей, досягнутих 27 травня, є свідомою провокацією та абсолютно не відповідає дійсності.

Про це йдеться в заяві БЮТ, поширеній в середу.

"БЮТ закликає всіх учасників переговорного процесу не зважати на провокації Олександра Мороза, вести цивілізований діалог, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і отримати позитивний результат – чесні, прозорі, конкурентні вибори 30 вересня 2007", - йдеться в заяві.

Також в повідомлення наголошується, що президент "суворо дотримується всіх взаємних зобов’язань та гарантій і робить все для того, щоб стабілізувати ситуацію в країні, припинити громадянське протистояння, організувати і провести чесні, демократичні вибори".

БЮТ вважає, що причиною заяви Мороза є те, що він усвідомлює "неминучість власного політичного краху".

"Після зради своїм виборцям, після обміну довіри людей на спікерське крісло, популярність Соціалістичної партії впала фактично до нуля, і реанімації, очевидно, не підлягає", - зазначається в заяві.

"Окрім того, і партнери СПУ по коаліції – Партія регіонів - настільки відомо, не в захваті від ідеї прикрити політичне банкрутство Мороза власними знаменами та провести до Верховної Ради VI скликання десяток "морозівців", - зазначає БЮТ.

Водночас БЮТ вважає, що інформація про мінування ВР з`явилася для того, "щоб не допустити результативного голосування за закони, які дозволяють подолати політичну кризу в країні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування