Тимошенко розповіла, як потрапити до неї додому

Четвер, 28 червня 2007, 19:12

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує найближчим запросити журналістів до свого орендованого будинку.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ у відповідь на публікацію в "Українській правді", присвячену помешканню Тимошенко.

"Юлія Тимошенко єдиний політик у країні, якого всі люди кличуть по імені, вона відкрита для суспільства, для журналістів", - наголошується в заяві.

"Для того, щоб потрапити в гості до Тимошенко зовсім не обов’язково найматися водолазом, шпигуном, чи закінчувати курси папарацці. Для цього потрібно всього лиш подзвонити в центральний офіс БЮТ на Подолі, або у прес-службу", - зазначає БЮТ.

Прес-служба, "поважаючи працю журналістів і видання "Українська Правда", все ж хоче побажати українським ЗМІ бути неупередженими та об’єктивними".

По-перше, зазначено в заяві, Тимошенко орендує вказану в публікації будівлю, а не володіє нею на правах приватної власності.

По-друге, БЮТ вважає не коректним наводити для порівняння вартість сусідньої будівлі, хоча б тому, що вона в 5 разів більша ніж помешкання Тимошенко і, відповідно, має іншу ціну - кілька мільйонів доларів США.

"Це приблизно те ж саме, що називати всіх киян мільйонерами, оцінюючи вартість пентхаузу на Бульварі Лесі Українки", - йдеться в заяві.

"І, нарешті, по-третє, найближчим часом Юлія Тимошенко запросить журналістів до себе додому в орендовану будівлю", - наголошує прес-служба, зазначаючи, що про час зустрічі з Тимошенко та її родиною буде повідомлено додатково.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування