Кириленко вирішив, що Мартинюк пересидів у кріслі

Неділя, 29 липня 2007, 19:38

Голова політради блоку "Наша Україна - Народна самооборона" В’ячеслав Кириленко наголошує, що проведення акції зі збору підписів за скасування депутатської недоторканості не є порушенням виборчого законодавства.

Як повідомляє прес-служба блоку, про це він заявив на прес-конференції в Хмельницькому, коментуючи заяву першого віце-спікера Адама Мартинюка, що НУ-НС порушує виборче законодавство, оскільки де-факто вже розпочала виборчу кампанію.

"Виборче законодавство "Наша Україна" не порушувала і порушувати не буде", - запевнив Кириленко. За його словами, акція зі збору підписів "не є пропагандою, а є виключно донесенням думки блоку до українців".

Він припустив , що "Мартинюк робить такі заяви, бо довго сидить у своєму кріслі і не бачить, що робиться за стінами ВР".

Кириленко також запевнив, що блок розпочне свою виборчу кампанію другого серпня. "Але те, що офіційно виборча кампанія стартує 2 серпня, не означає заборону пропонувати політичним силам свій погляд на ключові питання суспільства", - підкреслив він.

Кириленко також не виключає, що президент може напередодні цієї дати видати ще один указ і назвав його "технологічним", "оскільки політично питання дострокових виборів вже давно вирішене".

За словами Кириленка, угоду про створення блоку буде підписано 2 серпня після проведення партійних з’їздів.

Він наголосив, що ця угода заборонятиме усім 10 партіям, що входитимуть до блоку, створювати після дострокових виборів коаліцію з Партією регіонів. "Тим самим усі розмови про можливість створення широкої коаліції для нас виключені", - наголосив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News