Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд визнав, що Рудьковський загрожував нацбезпеці

Субота, 11 серпня 2007, 11:37

Печерський районний суд Києва відмовив у задоволенні позовних вимог міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського до газети "Дзеркало тижня" про захист честі, гідності й ділової репутації.

Позов був поданий Рудьковським у зв’язку з публікацією статті "Запрошення в чужий монастир" у номері від 20 січня 2007 року.

Як пише у суботу "Дзеркало тижня", найближчим часом адвокати Рудьковського мають намір оскаржити рішення Печерського суду у вищих судових інстанціях.

Водночас редакція видання сподівається, що "у такого ідейного й принципового соціаліста, як Микола Рудьковський, вистачить мужності привселюдно визнати факти, викладені в статті "Запрошення в чужий монастир", правдивість яких і була підтверджена нинішнім рішенням суду".

Газета нагадує, що у статті йшлося про незаконні дії міністра, який в грудні 2006 року організував приїзд до України туркменських опозиціонерів, що перебували в міжнародному розшуку. Таким чином чиновник поставив під удар відносини та енергетичне партнерство двох країн, що у свою чергу створило загрозу національній безпеці України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування