БЮТівці готуються перекривати дороги

Субота, 11 серпня 2007, 12:32

Кілька сотень людей під прапорами Блоку Юлії Тимошенко зібралися у суботу перед будинком Центрвиборчкому, протестуючи проти відмови ЦВК реєструвати виборчий список БЮТ.

Учасники пікету очікують, що в суботу ЦВК зареєструє список блоку. Вони кажуть, що налаштовані рішуче і збираються стояти під стінами будинку комісії, поки список не буде зареєстрований.

Як повідомив голова Бориспільської міської організації (Київська область) партії "Батьківщина" Павло Ляшенко, пікетники поки не планують починати активних дій і будуть поводитися мирно. "Дороги перекривати ми поки не будемо, але якщо це знадобиться, то перекриємо й дороги", - заявив він.

Разом з тим, близько сотні представників Соцпартії і Союзу ветеранів-афганців, ряду організацій інвалідів тут же проводять акцію на підтримку права інвалідів голосувати вдома.

Як заявив журналістам голова Союзу ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, законодавством передбачене велике число різних довідок, щоб одержати право на голосування вдома, що фактично робить нереалізованим таке право.

Міліцейський кордон забезпечує порядок на площі перед ЦВК.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування