Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не зізнався, яка "цікава жінка" хотіла його "торкнутися"

Середа, 15 серпня 2007, 12:47

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що ніколи не протестував проти скасування депутатської недоторканності.

Про це він сказав журналістам, коментуючи свою ініціативу щодо скликання позачергової сесії Верховної Ради.

Водночас Янукович ухилився від відповіді на питання, чи готова Партія регіонів проголосувати за відповідне питання у наступному скликанні парламенту, оскільки в теперішньому складі Верховної Ради немає двох третин депутатів.

"Якщо президент, як кажуть, хоче зіграти у цю гру чесно і зняти повноваження з усіх, ми організуємо засідання Верховної Ради, а президент разом зі мною повинен прийти на це засідання, і ми знімаємо пільги і недоторканність з усіх", - сказав він.

Янукович також не сказав, хто з журналісток "доторкався" до нього перед засіданням Кабміну. На запитання, хто саме це був, адже журналісти, поговоривши між собою, не знайшли цієї людини, він сказав, посміхнувшись:

"Я таємниць не видаю".

Коментуючи іншу репліку представників ЗМІ про те, що інформація щодо його мессиджу про недоторканність була відома тележурналістам ще у вівторок, прем’єр продовжив наполягати, що він був його власною ініціативою.

"Я на ходу це придумав, йшов по цьому коридору, і коли мене цікава жінка взяла за руку і сказала, що це головне питання, і попросила: "Можна торкнутись вас?", я сказав: "Будь ласка", - розповів Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування