Колесніков сказав, з ким януковичі створять коаліцію

Четвер, 16 серпня 2007, 22:00

Керівник центрального штабу Партії регіонів Борис Колесніков заявляє, що його політична сила буде намагатися набрати на виборах якнайбільше голосів виборців.

Так він прокоментував публікацію в "Українській правді" стратегії виборчої кампанії Партії регіонів, відповідно до якої "регіонали" планують набрати на виборах 37% голосів виборців.

"Фінальна цифра мені подобається. Але це не стратегія, а просто статистика. Будь-яка партія хоче набрати набагато більше... Ми хочемо набрати якнайбільше (голосів)", - сказав Колесніков.

Коментуючи гасла кампанії, наведені в стратегії, він зазначив:

"Що стосується гасел виборчої кампанії, то ви вже бачите, що це не так. А що стосується помаранчевої команди ("мессиджей" про неспроможність помаранчевих лідерів, що будуть доноситься до виборця), то вона зганьбила Україну на весь світ".

Відповідаючи на питання, на які регіони партія буде робити ставку на майбутніх виборах, Колесніков сказав:

"Як у будь-якої політичної сили, у нас є симпатики, антипатики в кожній з української областей. На Південно-Сході в нас традиційно більше підтримка, у Центрі – трошки менше. На Заході ми не змогли донести наші мессиджи з об'єктивних і суб'єктивних причин".

Він також не виключив, що в парламенті наступного скликання коаліція буде створена в тому ж форматі, "у якому вона існує сьогодні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News