Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інтер" пробачив "Комерсанту" Фірташа і Гайдука

П'ятниця, 14 вересня 2007, 13:11

Власник 61% акцій телеканалу "Інтер" ТОВ "Український медіа-проект" уклав мирову угоду з журналістами "Комерсант-Україна", які опублікували статтю про зміну власника телеканалу.

Про це сказано в повідомленні ТОВ "Український медіа-проект".

"ТОВ "Український медіа-проект" повідомляє про врегулювання судової суперечки з ТОВ "Комерсант-Україна", журналістами О. Гавриш, А. Онуфрієнком і В. Селік шляхом укладення мирової угоди у справі про захист ділової репутації і спростування недостовірної інформації", - сказано в повідомленні.

"Український медіа-проект" заявляє, що відмовився від подальшого судового розгляду і застосування будь-яких санкцій, "переконавшись у тому, що стаття не мала замовлений характер, а видання було введено в оману іншими особами".

Відповідна мирова угода була затверджена ухвалою Печерського районного суду м. Києва 13 вересня 2007 року.

Раніше "Комерсант-Україна" писав про те, що співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ і співвласник корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Віталій Гайдук нібито викупили 61% акцій "Інтера" у власника металургійної компанії "Євраз Груп" Олександра Абрамова.

"Український медіа-проект" звернувся до суду з позовом про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральних збитків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...