Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий пообіцяв Кличку, що він не пройде "кастинг"

Вівторок, 16 жовтня 2007, 13:55

Секретар Київради Олесь Довгий вважає намір оскаржити в суді рішення Київради від 1 жовтня "черговою політичною аферою тих сил, які прагнуть дестабілізувати ситуацію в Києві".

Про це він заявив, коментуючи намір Блоку Віталія Кличка оскаржити в Окружному адміністративному суді Києва рішення Київради від 1 жовтня, повідомляє прес-служба Київради.

"На жаль доводиться констатувати, що особисті амбіції деяких наших політиків починають вже вступати в конфлікт з інтересами киян", - сказав Довгий.

За його словами, 1 жовтня, окрім земельних рішень, було ухвалено "цілу низку соціальних рішень – створено дитячу стоматологічну установу на Оболоні, "Центр обліку бездомних громадян".

Також, за його словами, депутати ухвалили рішення про стабілізацію становища комунальних підприємств "Київський метрополітен” та "Київпастранс”.

"Виходячи ж з намірів Блоку Кличка, суд повинен скасувати ці рішення? Тобто, через політиканство позивача громадський транспорт Києва просто зупиниться?", - зазначив Довгий.

"Зараз ми бачимо такий собі "кастинг" серед політиків різного калібру та ваги, результатом якого, на думку певних політичних сил, має стати участь цих осіб в омріяних ними позачергових виборах у столиці. Прикро, що цей "кастинг" проходять і люди, які прославили Україну в спорті", - сказав він.

Водночас Довгий звернувся до "тих, хто режисує всі ці "оглядини", заявивши, що позачергових виборів ні Київського міського голови, ні Київради не буде.

"Ця тема лише плід фантазій політиків, які ніяк не можуть поділити владу та портфелі", - зазначив він.

Як відомо, раніше депутат Київради Віталій Кличко заявив, що його блок звернувся до Окружного суду з позовом проти Київради щодо скасування її рішень від 1 жовтня.

У своєму позові депутати просять притягти Довгого до відповідальності.

Крім того, Кличко заявив, що у разі проведення позачергових виборів київського мера, братиме у них участь.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування