Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко відповів регіонам, що вони теж не ликом шиті

Середа, 19 грудня 2007, 09:28

Коаліція вимагає від опозиції, щоб її представники у ЦВК не блокували процес реєстрації нових депутатів від БЮТ та НУНС.

Про це заявив з трибуни Верховної Ради лідер фракції НУНС В'Ячеслав Кириленко, коментуючи заяву регіоналки Олени Лукаш, яка звинуватила коаліцію в намаганні взяти перерву до вівторка, щоб зареєструвати депутатів.

"Безумовно, ми будемо слідувати букві закону і готові проголосувати за складення повноважень членами уряду, але ми також хочемо закликати всіх членів ЦВК від меншості у четвер ухвалити рішення, що визнають повноваження нових депутатів, які ідуть наступними у списках БЮТ і "Нашої України-Народної самооборони", - зазначив він.

"І якщо завтра раптом таке рішення не буде ухвалено, то хочу попередити наших опонентів, що ту постанову, яку сьогодні приймемо, можемо так само легко скасувати", - попередив він.

Кириленко також заявив, що коаліція проголосує за будь-якого першого заступника голови Верховної ради, крім комуніста.

"Ми готові підтримати кандидатуру від Партії регіонів чи блоку Литвина, але не від комуністів, підтримати яку ми не бачимо ні світоглядних, ні арифметичних підстав", - наголосив він.

Як відомо, КПУ вже й так за домовленостями отримала два комітети й одну комісію, хоча за кількістю депутатів мала право лише на один.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування