Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ зробив крок до ліквідації Тендерної палати

П'ятниця, 15 лютого 2008, 15:19

Голова фракції БЮТ Іван Кириленко та член фракції Андрій Кожем'якін внесли до парламенту законопроект, що передбачає ліквідацію Тендерної палати.

Про це йдеться у коментарі Кожем'якіна, поширеному прес-службою БЮТ.

"Основною метою нашого законопроекту є ліквідація Тендерної палати. Я наголошую, БЮТ зробить все можливе, щоб назавжди викорінити корупцію в Україні", - підкреслив депутат.

Він зазначив, що останнім часом посилились "спекулятивні заяви, розмови, чутки" щодо прийнятого у першому читанні закону про держзакупівлі. "Робляться закиди нашій політичній силі про те, що нібито БЮТ лобіює якісь корупційні схеми, інші нісенітниці", - йдеться в коментарі.

"Я хочу нагадати "особливо гарячим головам", що винесення цього законопроекту чітко координувалось з нашими союзниками, в тому числі і з секретаріатом президента, про що свідчить підписаний лист першим заступником глави секретаріату президента Олександром Шлапаком", - зазначив також Кожем'якін.

Як повідомлялося, у п’ятницю віце-прем'єр Олександр Турчинов доручив фракції БЮТ внести до Верховної Ради законопроект про скасування всіх змін у тендерне законодавство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування