Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк розкрив назву майбутньої партії Балоги

Субота, 16 лютого 2008, 08:55

Народний депутат від НУ-НС Борис Тарасюк вважає, що глава секретаріату президента Віктор Балога після виходу з "Нашої України" займеться створенням партії "Гарт".

Так він прокоментував в ефірі 5 каналу заяву Балоги про вихід із НУ-НС.

"З контексту заяви Балоги, а також деяких політологів, які асоціюються за секретаріатом президента, випливає, що мова йде про підготовку до формування нової партії. Вже відомо і назву цієї партії – ГАРТ", - розповів Тарасюк.

"Структура цієї партії в такому, явочному, порядку створюється по Україні. Я не виключаю, що ця партія буде представлятися як нова політична опора президента", - зазначив він.

Водночас лідер УНП, що входить до НУ-НС, Юрій Костенко вважає, що вихід Балоги з партії не завдасть шкоди блоку НУ-НС.

"Чи завдасть шкоди блоку вихід Балоги? Не думаю. Бо блок це дев’ять партій, і як він працюватиме аж ніяк не пов’язано із виходом Балоги", - сказав він у коментарі УНІАН.

Прогнози експертів стосовно того, що парламентська фракція НУ-НС "розбредеться" Костенко не підтримав.

"Ще не було жодної фракції у Верховній Раді, де б депутати фракції не "розбредалися". Навіть монолітний Народний Рух розбредався по своїх уподобаннях. Це було, і завжди є. Але юридично фракція була і є, і нікуди вона не розійдеться, бо це заборонено чинним законодавством", - зазначив він.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...