Постраждалих від "Еліта-центру" кличуть до Черновецького на звірення

Вівторок, 19 лютого 2008, 15:57

Київська міськдержадміністрація закликає громадян, ошуканих групою компаній "Еліта-центр", прийти до мерії для звірки остаточного списку постраждалих.

Про це заявив заступник голови КМДА Володимир Головач, повідомляє прес-служба адміністрації.

За його словами, до секретаріату президента, Мінрегіонбуду КМДА надала проект списку постраждалих, який містить прізвища близько 1700 людей.

Цей же проект списку надано МВС, для того, щоб з'ясувати наскільки він збігається зі списком постраждалих, які фігурують у кримінальній справі по "Еліта–центру". Цей список складався за участі представників потерпілих.

Крім того, за словами Головача, під час формування згаданого проекту списку було запропоновано зібрати усі списки постраждалих, які існують.

Один з таких списків надійшов від київського інвестиційного агентства – йдеться про список малозабезпечених ошуканих інвесторів, які, згідно з рішенням Київради, потребують забезпечення житлом.

"Саме київське інвестиційне агентство повідомило про те, що цей список узгоджений з керівниками громадських об'єднань ошуканих. Нині керівник одного з шести таких об'єднань, Федоренко, цю інформацію спростовує", - повідомив Головач.

"Для того, щоб остаточно врегулювати це питання, ми і просимо усіх ошуканих прийти до приймальні громадян КМДА у кімнату № 102 і підтвердити документально свою правомірність перебування у списках ошуканих компанією "Еліта-центр", - додав він.

За словами Головача, "щодня приймається до 200 людей, звірка проводиться за участі представників постраждалих".

"З сумом констатуємо, що громадські об'єднання ошуканих "Еліта-центром" намагаються втягнути столичну владу у конфлікт між собою", - заявив представник КМДА.

"Але ми налаштовані на конструктивну розмову і ще раз закликаємо – прийдіть і візьміть участь у звірці списків постраждалих", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування