Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ озброївся "кулаками" Кличка проти Черновецького

Четвер, 28 лютого 2008, 11:40

Фракція Блоку Кличка у Київраді підтримує ініціативу фракції БЮТ щодо проведення позачергового пленарного засідання Київради.

"Рейдери на чолі із Черновецьким, які вже місяць блокують діяльність міськради, мають бути усунуті від влади", - йдеться у заяві блоку.

"Усі коментарі оточення Черновецького щодо скасування пленарних засідань є безглуздими і неправдивими. Єдиним поясненням їх дій є страх дострокових виборів мера та втрати більшості у Київраді", - вважають у Блоці Кличка.

У документі наголошується, що "у результаті місячної бездіяльності Київради в місті накопичилася безліч проблем, що потребують негайного вирішення".

"Зокрема, міська влада має виконувати завдання, визначенні указом глави держави "Про невідкладні заходи щодо розвитку міста Києва" від 25 лютого 2008 року", - уточнюється у заяві.

Блок Віталія Кличка також буде "ініціювати питання про звіт прокурора Києва щодо розслідування порушених кримінальних справ".

Окрім того, Київрада "має звернутися до ЦВК щодо необхідності якнайшвидшої реєстрації нових депутатів міськради для відновлення її законного кількісного складу", вважають у Блоці Кличка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...