Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начальник Управління Держохорони приїхав рятувати Семенюк?

П'ятниця, 25 квітня 2008, 13:05

Начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей прибув до Фонду державного майна і зараз проводить консультації з Валентиною Семенюк-Самсоненко, яку за рішенням Кабінету Міністрів усунули з посади керівника ФДМ.

Про це УНІАН повідомив представлений у п’ятницю прем`єр-міністром Юлією Тимошенко виконуючий обов`язки голови Фонду держмайна Андрій Портнов.

"Про що вони говорять, я можу тільки здогадуватися", - зазначив в.о. голови ФДМ.

За словами Портнова, поширена інформація про нібито захоплення Фонду держмайна представниками Кабінету Міністрів не відповідає дійсності.

"Ми з прем`єр-міністром приїхали до Фонду сьогодні вдвох. Юлія Володимирівна навіть відмовилася від машини супроводу", - зазначив в.о. голови Фонду.

6 лютого 2008 р. Кабмін усунув Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ і призначив виконувати ці обов`язки Портнова.

Також Кабмін призначив нових заступників голови Фонду держмайна.

Проте вже 7 лютого Ющенко своїм указом зупинив дію розпорядження Кабміну про усунення Семенюк-Самсоненко від виконання обов’язків голови Фонду державного майна.

Президент також направив відповідне подання з приводу конституційності розпоряджень Кабінету Міністрів до Конституційного Суду.

У п’ятницю прем`єр-міністр Юлія Тимошенко представила Портнова як нового виконуючого обов`язки голови Фонду держмайна.

Сам Портнов заявив, що Київський окружний адміністративний суд своїми постановами припинив дії указів Президента України про кадрові призначення у ФДМ, а також зупинення приватизації Одеського припортового заводу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування