У Тимошенко розцінили її клон як істерію Черновецького

Середа, 30 квітня 2008, 11:06

Депутат Київради від БЮТ, радник прем'єр-міністра Олександр Бригинець розцінює реєстрацію Київським тервиборчкомом клону БЮТ - "Блоку Тимошенко - Київський прорив" як прояв істерії команди Черновецького.

"Корумпована, збанкрутіла влада черновецьких, кільчицьких і довгих від страху за неминучий програш впала в істерику", - цитує депутата прес-служба БЮТ.

"Час зворотнього відліку для Черновецького відраховує останні дні цього прогнилого режиму. Саме тому брудні політтехнології ця недолуга влада вбачає єдиною можливістю для того, аби призупинити невідворотне покарання", - наголосив він.

"БЮТ – найбільш принципова опозиція до київської влади. Наш Блок користується беззаперечною підтримкою киян. Саме тому проти БЮТ і запускається цей недолугий клон "Блок Тимошенко - Київський прорив". Причому відбувається це з подачі "ручної" ТВК, що взагалі ганебно", - вважає Бригинець.

"Проте маю розчарувати всіх наших недоброзичливців – перемога БЮТ на виборах до Київради спільно з нашими союзниками та Олександра Турчинова як єдиного кандидата від демкоаліції на посаду мера – неминуча", - заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...