Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС зареєстрував іще одного віце-спікера. БЮТ сміється

Четвер, 22 травня 2008, 14:57

Народний депутат від НУ-НС Олесь Доній зареєстрував у парламенті постанови про обрання віце-спікера і першого віце-спікера Верховної Ради.

"Сьогодні зареєстрована ще одна постанова - на першого заступника голови Верховної Ради - Катерину Лук'янову (фракція НУ-НС)", - повідомив він у четвер в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За словами депутата, дестабілізація роботи парламенту відбувається або шляхом його блокування, або є наслідком неукомплектації керівних органів парламенту.

Доній нагадав, що у вівторок спікер Арсенія Яценюк говорив про те, що парламент не дійшов до питання обрання заступників, тому що не зареєстровано постанови. "Якщо проблема тільки в постановах, я їх зареєстрував. Нехай вони тепер знаходять іншу відмазку, чому вони (фракції) не можуть обрати заступників", - сказав депутат.

У свою чергу, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко в інтерв'ю агентству назвав пропозицію Донія висунути на посаду віце-спікера кандидатуру Володимира Марущенка від НУ-НС "смішним непорозумінням".

За його словами, БЮТ уже давно зареєстрував відповідний проект постанови про обрання на посаду віце-спікера Миколи Томенка.

"Подивіться: у нас є офіційне внесення - Томенко... Тому я вважаю, що це якесь непорозуміння", - заявив він.

Відповідно до раніше досягнутих домовленостей, кандидатуру віце-спікера вносить фракція БЮТ, кандидатуру на посаду першого віце-спікера пропонує опозиція.

Як повідомлялося, у середу у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови Донія про призначення на посаду віце-спікера Володимира Марущенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування