Брифінг Черновецького закінчився розборками і погрозами

Вівторок, 27 травня 2008, 16:20

Після прес-конференції мера Києва Леоніда Черновецького відбулася сутичка між співробітниками мерії та журналістом каналу СТБ Сергієм Андрушком.

Коли Черновецький встав з-за столу та попрямував до виходу, кореспондент СТБ спробував поставити йому окремо запитання на камеру.

Журналіста почали відштовхувати працівники прес-служби мерії та охорона Черновецького.

Андрушко, в свою чергу, намагався дотягнутися до Черновецького з мікрофоном у руках.

Коли за Черновецьким, який навіть не зупинився, зачинилися двері, почалися розборки.

PR-радник мера Казбек Бектурсунов почав вимагати пояснень від журналіста, на що той відповів, що його відштовхнули співробітники мерії.

Бектурсунов сказав, що повідомить керівництво медіа-холдингу Віктора Пінчука про поведінку журналіста.

"Сьогодні в мене буде розмова з Бородянським (керівник каналу СТБ), Мустафіним (редактор новин СТБ), Богуцьким (головний куратор телеканалів Віктора Пінчука). Я буду наполягати, щоб ми проглянули на відео усю ситуацію, що виникла. Так що ми з вами сьогодні ще побачимося", - пообіцяв Бектурсунов журналісту.

У свою чергу, кореспондент телеканалу СТБ Сергій Андрушко сказав, що хотів поставити Черновецькомку запитання для свого сюжету, не пов’язане з підсумками виборів у Києві.

Також під час брифінгу Черновецького охорона мера заборонила журналістам знімати та фотографувати Черновецького з лівого боку, ніяк це не пояснюючи.

Як відомо, Черновецький не любить, коли його фотографують зліва.

Один з останніх брифінгів Черновецького також закінчився сутичкою між охороною мера та журналістами. Коли представники ЗМІ після прес-конференції попрямували до Черновецького, їх почала відштовхувати охорона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування