Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчук зрозумів, де його місце і перемобілізується

Середа, 11 червня 2008, 22:03

Секретар Київради Олесь Довгий сумнівається, що Миколі Катеринчуку вдасться оскаржити його обрання на посаду секретаря.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Інцидент з фракцією Катеринчука він назвав питанням середфракційної дисципліни і порадив "не виносити на люди, проблеми які існують у фракції і вирішувати їх в середині".

Також, Довгий нагадав Катеринчуку те, що той лідер демократичної партії, а тому порадив дослухатись до позиції людей, які становлять більшість у його фракції.

"В будь-якому випадку, я переконаний, що коментарі Миколи Дмитровича щодо не легітимності обрання носять більш емоційний характер. Я переконаний, що юридичних підстав для таких позовів не існує, а отже судової перспективи справа не має", - сказав секретар Київради.

Водночас Микола Катеринчук через 15 хвилин в ефірі того ж 5 каналу запевнив, що зараз працює над виключенням з фракції трьох депутатів, які проголосували за Довгого.

Він пообіцяв виправити помилку, яку зробив і запевнив, що цей випадок навчив його, як підходити до того, що відбувається під час виборчого процесу.

"Уявіть, якщо Катеринчук не накрав грошей, якщо в нього не було посади, то значить в мене нема шансів іти в політику. Вони могли це зробити з будь-яким блоком, але зробили це з блоком Катеринчука, щоб показати: "не висовуйся, ти не можеш бути незалежним, ми покажемо твоє місце", - поскаржився екс-кандидату у мери Києва.

"Я зрозумів своє місце, тому ми зараз перемобілізуємося, обов’язково покараємо зрадників і підемо далі", - запевнив він.

Як відомо, Олесь Довгий став секретарем Київради завдяки голосуванню трьох депутатів блоку Катеринчука


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування