Шуфрич натякнув, хто влаштував провокацію проти зятя Тимошенко

Середа, 25 червня 2008, 19:43

Нардеп-регіонал Нестор Шуфрич вважає абсолютно неприпустимими будь-які провокації відносно дітей політиків.

Про це Шуфрич заявив в коментарі УНІАН.

"З позицією Ганни Герман я повністю солідарний, - сказав депутат. - Її позиція абсолютно зрозуміла і як жінки, і, звичайно ж, як матері. Як би я не ставився до своїх політичних опонентів, я вважаю негідними і неприпустимими будь-які провокації відносно їхніх дітей; тим більше, коли ці дії інсценуються з боку нібито союзників".

Останню фразу Шуфрич пояснив так: "ми чудово розуміємо, кому сьогодні підпорядковані внутрішні війська, і хто мав можливість організувати подібні дії. Я абсолютно упевнений, що висновки в цій історії будуть зроблені".

"Що стосується позиції мого колеги Валерія Бондика, - додав нардеп, - то, наскільки мені відомо, він не підписував жодних звернень з приводу з`ясування обставин, пов`язаних з інцидентом родини Карр, – Тимошенко".

Раніше Ганна Герман закликала припинити інсинуації навколо дочки і зятя прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко.

А депутат від Партії регонов Валерій Бондик, коментуючи інцидент в Одесі, в ході якого чоловік Євгенії Тимошенко Шон Карр нібито побив двох бійців внутрішніх військ, які охороняли в`їзд на пляж "Ланжерон", заявляв, що зробить депутатський запит до МВС у зв`язку з цїєю подією.

Бондик особливо підкреслив, що його не цікавлять фігуранти інциденту, а цікавить система роботи правоохоронних органів. "Якщо зникає журнал реєстрації подій з райвідділку міліції - цього не може бути, і такий райвідділок треба розігнати", - пояснив свою позицію народний депутат.

У травні 2007 року Президент України Віктор Ющенко скасував власний указ про виведення внутрішніх військ з підпорядкування Міністерства внутрішніх справ і підпорядкування їх президентові. А в червні 2007-го іншим указом визначив органом військового управління внутрішніх військ Головне управління внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування