Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина радять БЮТівцям "мовчати у тряпочку" зі своїм позачерговим засіданням

Середа, 16 липня 2008, 13:21

У фракції Блоку Литвина вважають малоймовірним проведення позачергового засідання Верховної Ради, підписи для чого збирає БЮТ.

Про це в коментарі "Українській правді" сказав депутат від Блоку Литвина Олег Зарубніський.

"Я розцінюю це як черговий піар збоку БЮТ. Це все несерйозно", - сказав він.

При цьому Зарубінський зазначив, що якби БЮТівці насправді хотіли ухвалити зміни до Держбюджету, вони б подали відповідний законопроект до парламенту не у липні, а у березні.

"Цей недолугий бюджет вони подали в останній парламентський тиждень і тепер хочуть позачергове засідання. А що воно дасть? І чи проголосують вони самі, чи вистачить у них голосів? У такій ситуації їм треба взяти ганчірочку і мовчати", - сказав він.

На питання, чи готові депутати з Блоку Литвина повернутися з відпусток для проведення такого засідання, Зарубінський сказав: "Я зараз не готовий відповісти", додавши: "Верховна Рада не повинна залежати від забаганок уряду".

При цьому він зазначив, що Верховна Рада за регламентом не повинна працювати у пленарному режимі до вересня.

Водночас депутат від НУ-НС Роман Зварич у коментарі "Українській правді" сказав, що до нього особисто ніхто не звертався з проханням підтримати ініціативу зі скликання позачергового засідання.

Депутат зазначив, що вперше чує про те, що БЮТ збирає підписи, проте висловив думку, що у разі, якщо рішення про позачергове засідання буде ухвалене, НУ-НС візьме у ньому участь.

"У випадку, якщо буде рішення принаймні на рівні політради НУ-НС, ми підтримаємо цю ініціативу", - сказав він.

Водночас Зварич висловив переконання у необхідності проведення позачергового засідання для ухвалення змін до Держбюджету.

"Я вважаю, що це можна і треба робити. Ми завершили роботу Верховної Ради фактично відкритим бюджетним питанням", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...