У НУ-НС думають, що врятувати депутатів від зіпсованих канікул може ЄЦ

Середа, 16 липня 2008, 14:36

Депутат від НУ-НС Тарас Стецьків вважає, що НУ-НС має підтримати ініціативу БЮТ щодо проведення позачергової сесії Верховної Ради для ухвалення змін до держбюджету.

За словами депутата, на даний момент він не знає, чи виходив вже БЮТ офіційно з відповідною пропозицією до керівника фракції НУ-НС В’ячеслава Кириленка.

"Але я вважаю, що питання змін до бюджету заслуговує на те, щоб депутати перервали свою відпустку. Це був би гідний вчинок", - сказав він, повідомляє УНІАН.

На думку Стецьківа, проведення позачергової сесії багато в чому залежить від депутатів, які належать до партії "Єдиний Центр".

За його словами, якщо вони дадуть згоду на голосування за зміни, то позачергова сесії може відбутися.

"В іншому випадку ми не наберемо 226 голосів", - сказав депутат.

Водночас, за його словами, з пропозицією про проведення позачергової сесії має вийти не тільки фракція БЮТ, а і прем`єр Юлія Тимошенко. "Вона має запропонувати це президенту і заручитися його підтримкою", - сказав він.

При цьому Стецьків вважає, що вірогідність проведення позачергової сесії малоймовірна. Він пояснив це тим, що існує велика напруженість між президентом і прем’єром, і якщо вони не змогли домовитися про ухвалення змін до бюджету під час попередньої сесії, то навряд чи домовляться зараз.

Водночас Стецьків вважає, що нема таких позицій в проектах законів, внесених президентом і урядом, по яких не можна було б знайти компромісу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...