Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб депутати самі захотіли зіпсувати собі канікули

Середа, 16 липня 2008, 15:22

Можливість проведення позачергового засідання Верховної Ради для ухвалення змін до Держбюджету залежить від лідерів всіх політичних сил, представлених у парламенті.

Про це на прес-конференції у середу заявила прем’єр Юлія Тимошенко.

Вона повідомила, що БЮТ "вже давно зібрав підписи" за проведення позачергового засідання і готовий взяти у ній участь.

"Але це тільки фракція, яка представляє нашу політичну силу. Для того, щоб зібрати сесію, потрібно, щоб дійсно був консенсус навколо бажання ухвалити зміни до бюджету. Тому це залежить від лідерів інших політичних сил, які, я б дуже хотіла, щоб вийшли з ініціативою, так само, як я вийшла з такою ініціативою провести зміни та доповнення до бюджету на 2008 рік буквально невідкладно", - сказала Тимошенко.

Вона також зазначила, що зміни до закону про Держбюджету готові, "вони пройшли бюджетний комітет".

"І вони би були ухвалені, якщо би проголосувала новостворена партія "Єдиний центр". А враховуючи, що вони влаштувала саботаж бюджетному процесу, тому бюджет і не пройшов. І, безумовно, на жаль у опозиційних фракцій переважили настрої "чим гірше, тим краще" над гаслами "служіння народу", - сказала Тимошенко.

"Тут вийшла ще одна несостиковка, тому що коли йдуть на вибори, то всі депутати служать народу, а коли приходять до Верховної Ради, то більшість з них служить самим собі. Тому так і вийшло з бюджетом", - додала вона.

Як відомо, у середу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що БЮТ вже майже зібрав 150 підписів для проведення позачергового засідання парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: