Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко змусила Міллера почекати і зайнялась непрезидентським питанням

Вівторок, 22 липня 2008, 13:39

Голова Газпрому Олексій Міллер планує обговорити на зустрічі з прем’єром Юлією Тимошенко питання ціни на російський газ у 2009 році і перспективу співпраці на подальший період.

Про це він повідомив на початку зустрічі з Тимошенко у вівторок.

"Час поговорити про ціну на 2009 рік і обговорити перспективи подальшої співпраці на довготривалий період", - сказав Міллер.

При цьому він зазначив, що задоволений діалогом Газпрому і "Нафтогазу".

"Діалог іде дуже добре. Ми постійно спілкуємось телефоном, і ситуація перебуває під постійним моніторингом", - сказав він.

"Робота йде конструктивно, не зважаючи на складні питання, але ми відкриті і налаштовані на дружній діалог з Нафтогазом, що стосується фізичних поставок газу і повернення раніше поставленого газу", - додав Міллер.

В свою чергу Тимошенко відзначила, що Міллер "дуже рідкий, але бажаний гість в Україні", і що "останні півроку триває дуже конструктивна робота".

Вона також зазначила, що уряд робитиме все, щоб дотримуватись договору і не нарощувати борги. Тимошенко також висловила готовність вирішити всі проблеми, які виникли в минулому і були пов’язані з діяльністю комерційних структур.

"Щоб ви відчували нас як надійного партнера", – додала вона, посміхаючись Міллеру.

За попередньою інформацією, переговори триватимуть більше трьох годин. Свою розмову Тимошенко і Міллер почали з поставок газу до Європи, а також закачування газу до підземних газосховищ України.

При цьому Міллер відзначив, що задоволений, як Україна виконує свої зобов'язання по транзиту газу до Європи.

Перед початку переговорів Міллеру довелося кілька хвилин почекати Юлію Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування