Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У РНБО по хвилинах розповіли, як чекали відповіді Тимошенко і Луценка

П'ятниця, 15 серпня 2008, 16:32

В апараті РНБО вважають безпідставними та такими, що не відповідають дійсності, заяви міністра внутрішніх справ про неналежну організацію засідання РНБО від 13 серпня 2008 року, де були прийняті рішення щодо ЧФ РФ.

Про це заявив виконувач обов'язків секретаря РНБО Борис Зайчук, повідомляє прес-служба президента.

Він зазначив, що до ранку 13 серпня 2008 року відповідні матеріали було під розписку розіслано у приймальні всіх членів РНБО, що підтверджується розрахунком розсилки.

За словами Зайчука, до 13 години 13 серпня в апарат РНБО надійшла інформація від усіх членів ради, окрім прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та керівника МВС Юрія Луценка.

Зайчук наголосив, що у цей же день о 12 годині 30 хвилин мав особисту розмову з виконувачем обов'язків міністра внутрішніх справ Клюєвим, який однак не зміг висловити позицію міністра.

Таким чином, на думку виконувача обов'язків секретаря РНБО, роботу щодо підготовки та прийняття рішень ради було проведено у повній відповідності до вимог законодавства.

Він зауважив, що апарат РНБО до цього часу не отримав будь-якої офіційної інформації від прем'єр-міністра та керівника МВС про прийняті ними рішення.

Як відомо, у середу президент ввів у дію своїм указом рішення РНБО від 13 серпня щодо Чорноморського флоту РФ на території України.

Пізніше на брифінгу заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак заявив про те, що за відповідне рішення проголосували усі члени РНБО окрім Луценка та Тимошенко.

У відповідь на це Луценко та Тимошенко заявили про те, що їм ніхто не повідомляв про проведення засідання РНБО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування