Тимошенко буде пускати до себе тільки одну людину від Балоги

Середа, 10 вересня 2008, 16:34

Прем’єр Юлія Тимошенко пояснює недопуск представника секретаріату президента Яна Берназюка на засідання уряду тим, що на нього в уряді немає офіційних документів.

"Що стосується людини, яка хотіла прийти на засідання уряду, то я хочу повідомити, що визначений офіційний представник секретаріату президента в уряді. Це пан Шлапак. І ми завжди раді бачити його на засіданні уряду", - заявила Тимошенко на прес-конференції в середу.

"Але ми не можемо приймати на засіданні уряду людей, які не відомі, ніким не вповноважені. Тому що на засіданні уряду розглядаються і таємні, і закриті питання, тому ми готові приймати завжди офіційного представника секретаріату", - додала вона.

На запитання про роботу в уряді представників "Нашої України", Тимошенко сказала, що уряд працює абсолютно злагоджено і по затвердженню макропоказників бюджету було одноголосне голосування".

"Коли в роботу уряду ніхто не втручається, уряд працює стабільно, одноголосно і ідеологічно монолітно. Це приємне явище для країни і хотілося б, щоб цей уряд і далі працював і давав країні результат", - додала прем’єр.

Як відомо, керівник Головної служби забезпечення зв`язків з Верховною Радою та Кабінетом Міністрів секретаріату президента Ян Берназюк заявив, що у середу представників секретаріату президента, зокрема його особисто, не пустили на засідання уряду

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування