Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко побачив у своєму нев'їзді до Росії руку Тимошенко і Януковича

Понеділок, 15 вересня 2008, 13:28

Лідер НУНС В’ячеслав Кириленко вважає недружнім кроком з боку Росії заборону низці громадських діячів України в'їзду до цієї країни.

Про це Кириленко заявив на прес-конференції у вівторок, коментуючи інформацію про те, що йому, брату президента Петру Ющенку та ще кільком депутатам заборонено в'їзд до Росії.

"Я думаю, що треба дочекатися підтвердження такої інформації. Якщо вона підтвердиться, то це безумовно недружній крок", - зазначив депутат.

При цьому Кириленко наголосив, що він і інші члени НУНС відстоюють національні інтереси у відносинах з Росією.

"Може, це когось і дратує. Однак ми не звертатимемо на це уваги", - заявив депутат.

Він висловив думку, що оприлюднений список є реакцією на заборону в'їзду в Україну деяким російським високопосадовцям. Кириленко також відзначив, що не є прихильником взаємних заборон.

"Я не є прихильником заборон, але є прихильником дотримання національного законодавства. Я жодне національне законодавство – ні російське, ні українське – не порушував. Якщо десь, в іншій столиці, ухвалено політичне рішення – це є лише підтвердженням, що прокремлівська більшість в українському парламенті діє, а її господарі ззовні її захищають, забороняючи в'їзд політикам, які їм не угодні", - заявив Кириленко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування