Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пенчук вигадав, як дешево і сердито затесатися у партійний список

Вівторок, 14 жовтня 2008, 16:50

Фонд "Антикорупція" планує звернутися до лідерів основних політичних сил із закликом включити Бориса Пенчука у свої політичні списки і таким чином зберегти йому життя.

Про це заявив під час прес-конференції виконавчий директор фонду Олексій Губський, повідомляє прес-служба організації.

"Ми вважаємо, що настав час, коли українське суспільство потребує того, щоб автор "Донецької мафії" Борис Пенчук повторив життєві шляхи таких політичних діячів як Михайло Бродський та Андрія Шкіля, які свого часу з тюремних нар пересіли в депутатське крісло, що врятувало їх від розправи авторитарної влади. Тому ми звертатимемося до основних політичних сил включити Бориса Пенчука в свій список", - повідомив він.

В свою чергу, адвокат Олександр Данилюк заявив про те, що Пенчука хочуть зробити "цапом віддувайлом" після того, як пройшли домовленості між Партією регіонів та секретаріатом президента, які в подальшому ймовірно будуть скріплені політичним союзом в арешті його підзахисного".

Адвокат також прокоментував й порушення проти Бориса Пенчука нової кримінальної справи за здирництво у Бориса Колесникова майна в особливо великих розмірах.

"Борис Колесников поскаржився Донецькій прокуратурі, що Пенчук вимагав в нього гроші. Чесно кажучи, така заява не може не викликати гіркої посмішки в кожної здравомислячої людини. Цікаво було б подивитись, як колишній малий підприємець Пенчук вимагає "майно в особливо великих розмірах" у найкращого друга Ріната Ахметова", - зазначив адвокат.

Данилюк також повідомив, що у вівторок Борис Пенчук хоче скористатися своїм правом згідно статті 63 Конституції України та відмовитись брати участь у подальших слідчих діях .


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування