Дніпропетровського прокурора могли убити, але він застрелився

Понеділок, 27 жовтня 2008, 11:35

Вердикт у справі загибелі дніпропетровського прокурора Володимира Шуби буде однозначним: самостріл.

Про це розповіло газеті 24 джерело в Дніпропетровській обласній прокуратурі. "Я не буду говорити усього, але повірте, це був нещасний випадок. Незабаром Генпрокуратура усе оголосить", - сказав він.

Крім того, співрозмовник із МВС підтвердив заяву прокуратури про те, що карабін Зауер-202, з якого вилетіла фатальна куля, усупереч чуткам, нікуди не зникав: "Це повна маячня. Ми відразу ж забрали його на балістичну експертизу в Київ. Він і зараз там".

При цьому автор матеріалу відзначає, що ворогів у Шуби було набагато більше, ніж друзів.

"Чи були мотиви його убивати? Звичайно, були. Навіть люди, з якими в нього були нормальні ділові відносини, його недолюблювали і боялися. Він активно користувався своїм службовим становищем для вирішення питань свого бізнесу", розповіла виданню людина, що близько знала загиблого.

Кілька років тому у Володимира Шуби стався конфлікт із групою "Приват". Тоді один із представників цієї ФПГ, Геннадій Корбан, навіть заявляв про те, що до замаху на його життя 19 березня 2006 р. міг бути причетний Шуба.

Однак, за даними газети, за минулі два роки прокурор і "Приват" вирішили свої розбіжності.

"З Корбаном вони давно помирилися. Хоча раніше воювали масштабно. Корбан навіть випускав на повітряних кулях дівок голих, в одних шубах з гаслом: "Прийшла весна, знімайте Шубу"", розповіло джерело в МВС.

Останній серйозний конфлікт у прокурора виник із дніпропетровським губернатором Віктором Бондарем.

Владимир Шуба загинув 15 жовтня 2008-го в тирі, унаслідок самостріла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News