Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко буде лякати Ахметова тінями минулого?

Середа, 29 жовтня 2008, 19:04

Справу про вибух на стадіоні в Донецьку, у результаті якого загинув перший президент футбольного клубу "Шахтар" Ойкаті Брагін, повернули в суд з подачі Тимошенко.

Про це повідомило "Газеті 24" джерело в Партії регіонів.

"Усім відомо, що голова ВСУ Онопенко (ВСУ повернув справу в Донецький апеляційний суд) близький до Юлії Тимошенко, не проти побути кукловодом. І хоча обвинувачення проти Ахметова безпідставні, на "непаплюженні імені" можна одержати багато політичних дивідендів", - вважає джерело.

"У випадку виборів Тимошенко спробує переконати групу Ахметова в ПР блокувати створення коаліції з "Нашою Україною". Якщо ж виборів не буде, Ахметова можна схилити до створення більшості з БЮТ. В умовах економічної кризи глава уряду може також переглянути умови співробітництва з підприємствами, підконтрольними "Систем Кепітал Менеджмент", - заявило джерело.

У Верховному суді політичне підґрунтя справи виключають. Співрозмовник , близький до глави суду, заявив: "У справі знайдено нові обставини, пов'язані з криміналом. До того ж справа переглядаємо не ми, а Донецький суд".

У лютому минулого року винним в організації теракту визнали екс-майора донецької міліції В'ячеслава Синенка.

Однак підсудний заявив про фальсифікацію матеріалів розслідування. 4 вересня цього року Верховний суд розглянув його скаргу і скасував вирок Донецького апеляційного суду, відправивши справу в цей же суд на повторний розгляд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування