Тимошенко готова об'єднуватись

Понеділок, 10 листопада 2008, 13:53

Прем’єр Юлія Тимошенко вітає пропозицію щодо об'єднання виконавчої і законодавчої гілок влади для розв’язання економічної кризи.

Про це Тимошенко сказала на початку позачергового засідання уряду в понеділок.

За її словами, на позачерговому засіданні буде розглянуто проблеми, пов'язані зі світовою фінансовою кризою по трьох галузях, зокрема у металургійній, сільськогосподарській і будівельній.

Тимошенко додала, що на наступних засіданнях буде "проходити конкретно по кожній галузі, якої торкнулася криза", визначаючи комплекс заходів для подолання наслідків в кожній галузі окремо.

Вона також висловила думку щодо необхідності створити робочі групи у складі представників усіх гілок влади, які займатимуться розробкою необхідних законопроектів, а також інших заходів.

"Всі практично дії будуть спрямовані на те, щоб і в уряді, і в Верховній Раді були об’єднані зусилля, і ми мали можливість по кожній галузі по-перше, прийняти ключовий законопроект про запобігання світовим кризовим явищам, а також змінити в цьому напрямку діючі закони", - сказала Тимошенко.

"Для здійснення усіх цих рішень, безумовно, потрібні політична стабільність, консолідація і спільна відповідальність всіх гілок влади, і в тому числі влади і опозиції", - наголосила прем'єр.

Вона нагадала свою пропозицію щодо створення у парламенті коаліції на базі усіх фракцій задля об'єднання зусиль.

"Я дуже радію з того, що вже два тижні пройшло, і деякі політики почали розуміти необхідність об'єднання. Принаймні, я сьогодні вже чула такі заяви", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування