Тарасюк придумав, як знайти 226 голосів

Вівторок, 16 грудня 2008, 20:56

Нова коаліція розраховує на декілька голосів від Партії регіонів та комуністів під час голосувань у парламенті.

Про це заявив заступник лідера фракції НУНС Борис Тарасюк у вівторок ввечері в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, яким чином коаліція, при недостатній кількості голосів від НУНС, буде проводити результативні голосування.

"Практика голосувань свідчить про те що декілька голосів дають "регіонали" і комуністи", - зазначив Тарасюк.

"Питання в тому, що ми повинні після відставки В’ячеслава Кириленка організувати роботу таким чином, щоб консолідувати всю фракцію (НУНС) – не працювати частинами як це було досі , а консолідувати всю фракцію", - заявив він.

На думку Тарасюка, необхідно "обрати нове керівництво", яке зможе консолідувати фракцію.

"Це буде запорукою того, що коаліція буде мати більше ніж 226 голосів", - зазначив депутат.

Відповідаючи на питання, хто може очолити фракцію НУНС у парламенті, Тарасюк зазначив, що це "ще невідомо".

"Завтра ми скликаємо засідання фракції і на цьому засіданні буде перша прикидка відносно кандидатури на посаду голови фракції", - сказав він.

Крім того, коментуючи заяву заступника голови секретаріату президента Романа Безсмертного, щодо необхідності зміни прем’єр-міністра, Тарасюк заявив: "Хочу сподіватися, що це не є позицією глави держави".

"На жаль, висловлювання Безсмертного є свідченням продовження негативної тенденції, яку ми спостерігали з часу формування нашої спільної коаліції між НУНС і БЮТ", - зазначив депутат.

"Це прикро, що з секретаріату президента продовжують лунати такі критичні висловлювання по відношенню до уряду", - сказав Тарасюк.

"Хочеться вірити в те, що Банкова нарешті зрозуміє, що фракція і вся Верховна Рада, і уряд мають бути партнерами", - заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування