Медведько збирався арештувати Губського. Фото

П'ятниця, 19 грудня 2008, 10:04

Генпрокуратура відкликала своє подання до Верховної Ради щодо надання згоди на позбавлення недоторканності та арешт депутата від БЮТ Богдана Губського.

Про це пише "Україна молода".

За даними газети, 16 грудня генпрокурор Олександр Медведька направив до Верховної Ради відповідне подання, але вже у другій половині дня відкликав його.

"Україна Молода" пише, що це відбулося "після жорсткої розмови з Юлією Тимошенко, яка стала на захист одіозного БЮТівця".

Пізніше у Верховній Раді і у прес-службі Генпрокуратури говорили, що не чули про таке подання на Губського.

'Подання
Подання Медведька на арешт Губського. Фото "України Молодої"

Проте з’ясувалося, що ксерокопію подання Медведька можна було отримати в апараті Верховної Ради.

Водночас депутат від БЮТ Григорій Омельченко направив на ім’я генпрокурора депутатський запит роз’яснити причини відкликання свого запиту, а також сказати, чи зверталася до нього Тимошенко з проханням відкликати подання щодо позбавлення імунітету Губського.

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко доручив Генпрокуратурі розібратися з "земельною мафією" в Київській області і перевірити інформацію про те, що її контролюють високопосадовці та окремі депутати.

Відповідне доручення Ющенко дав після відкритого звернення депутата Київської облради Володимира Федосєєва, який стверджував, що лідером "земельної мафії" на Київщині є Губський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування