Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога прослуховує усіх у "НУ-НС", а Ющенко матюкається?

Четвер, 25 грудня 2008, 12:16

Депутат від "НУ-НС" Давид Жванія припускає, що глава секретаріату президента Віктор Балога прослуховує всіх депутатів фракції "Наша Україна - Народна самооборона".

"Мені особисто Віктор Іванович (Балога) показував з гигиканням розшифровки моїх розмов по телефону – мовляв, ми тебе бачимо і чуємо", - сказав він в інтерв'ю "Дело" на запитання, чому він вважає, що його телефони прослуховуються.

"Він, вочевидь, прослуховує розмови багатьох народних депутатів. Із фракції "НУ-НС" – майже всіх, імовірно", - вважає Жванія.

На запитання про те, чому, на його думку, він потрапив у "жорстку опалу" до президента Віктора Ющенка, Жванія відповів:

"Вважається, що я порушив волю президента, погодившись у 2007 році на коаліцію з БЮТ. Я відчув це з першого ж дня її формування".

За словами Жванії, Ющенко дуже змінився з часу президентських виборів 2004 року.

"Чесно кажучи, перші сумніви закралися під час інаугурації. Коли він чомусь накричав на охорону, я зрозумів: щось не так. До виборів я жодного разу не чув, щоб він узагалі матюкався. А в перші місяці роботи в нього з'явилася звичка обдзвонювати міністрів і матюкати їх", - розповів депутат.

"Я був шокований багатьма діями Ющенка. Коли ми приїхали з офіційним візитом у Польщу, українська делегація, як стадо, бігала вправо-вліво за Ющенком. Виявляється, йому це подобається. Він ще накричав на мене, що я не з ними. Дозвольте, але є ж протокол зустрічі, якого треба дотримуватися!", - підкреслив він.

При цьому на той час, як зазначив Жванія: "У нас було багато планів. Я не кажу про "10 кроків…"("10 кроків назустріч людям", передвиборча програма Ющенка) – це збірник популізму. У першу чергу потрібно було увійти в Європу".

На запитання, що такого сталося, на його думку, що Ющенко так змінився, Жванія сказав: "Я думаю, Ющенко сприйняв владу як власність. А влада – це служба. Якщо маєш потребу у власності, необхідно займатися бізнесом".

При цьому на прохання оцінити шанси Ющенка на повторне президентство, Жванія заявив: "Шанс є, тільки не в цій державі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування