У Луценка почалися проблеми з зарплатами

Вівторок, 10 лютого 2009, 10:43

Співробітникам Міністерства внутрішніх справ затримують зарплату.

Поки найкраща ситуація з цим у столиці, пише "Сегодня" – за інформацією газети, київським правоохоронцям зарплату видали, хоч і не одразу, а двома частинами.

Столичні міліціонери отримали зарплату в 20-х числах січня. А ось у області справи йдуть гірше. У великому райцентрі (Білій Церкві) співробітникам одного з відділів видали в січні лише по 300 грн., а іншу частину обіцяли віддати тільки в лютому.

У київському обласному головкомі підтвердили: за січень заборгованість була, але буквально вчора гроші прийшли. "Спочатку виплатили кому 50%, кому 60%, потім атестованим співробітникам видали 90%, а іншим запропонували чекати до лютого", - розповів керівник ЦГЗ УМВС у Київській області Микола Жукович.

Раніше, як стало відомо, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко попередив на колегії МВС, що у відомстві можуть початися проблеми з виплатою зарплат. При цьому він також закликав вживати заходів для більш ефективного стягнення штрафів.

Утім, рядові міліціонери поки не отримали якихось чітких розпоряджень від начальства починати "вибивати" штрафи, зазначає видання.

"Це не зовсім наша функція, цим повинні займатися судові виконавці, так що поки неясно, як це робити", - говорять міліціонери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування