У Кириленка кажуть, що без Пинзеника в Україні буде дефолт

Вівторок, 17 лютого 2009, 10:53

Член депутатської групи "За Україну" Ксенія Ляпіна вважає, що відставка міністра фінансів Віктора Пинзеника є черговим кроком до дефолту в Україні.

Про це вона сказала, коментуючи голосування у Верховній Раді за відставку Пинзеника.

Ляпіна пояснила, що по-перше, зараз неможливо знайти кандидатуру на цю посаду, яка би погодилася взяти на себе відповідальність за економічну ситуацію, а по-друге, голосів за відповідне призначення у парламентській залі все одно не набереться.

Таким чином, на переконання Ляпіної, відсутність фахової людини на посаді міністра фінансів призведе до хаосу у цій сфері, і відповідно, країна і далі прямуватиме до дефолту.

На питання, яка кандидатура на посаду міністра фінансів, на думку депутатів її групи, є гідною, Ляпіна відповіла, що вони не мають намірів обговорювати кандидатури і брати участі у голосуванні, оскільки вони не є членом коаліції.

"Ми не будемо голосувати, ми про це чітко заявили. Однак з професійної точки зору я визначила завдання перед новим міністром: він має виконати дві протилежні речі – задовольнити прем’єрку з її президентськими амбіціями і скласти реальний бюджет. Ці речі виконати неможливо", - сказала вона.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...