Колишній депутат Ющенка каже, що питання дефолту не критичне

Вівторок, 17 лютого 2009, 22:03

Депутат від НУ-НС Павло Жебрівський заявляє, що загроза дефолту є, але це питання не є критичним.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я думаю, що не настільки критичним є питання про дефолт. Я переконаний, що ще можна суттєво попрацювати, і навіть розмови про дефолт можна уникнути, і він не є на порозі. Але примара, загроза існує", - сказав депутат.

Коментуючи заяву депутата від НУ-НС Ксенії Ляпіної про те, що відставка міністра фінансів Пинзеника є "черговим кроком" до дефолту, Жебрівський сказав: "Я б не ставив питання так категорично".

На питання, чи складе він депутатський мандат у зв’язку зі своїм виходом з партії "Народний союз "Наша Україна", Жебрівський відповів: "Ні, я не буду складати, я з фракції не виходжу".

Коментуючи питання ведучого, чи підтримує він коаліцію, Жебрівський сказав: "Підписати (коаліційну угоду) легше всього, але що таке коаліційна угода, куди вона веде державу, яка стратегія розвитку економіки держави?".

"Якщо це не прописується, а просто треба в коаліцію вступити, для того щоб прем’єр мала стабільних 226 голосів без купівлі комуністів, і продовжувала свою президентську гонку – мені це не цікаво", - підкреслив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...